Velkommen til Garder Holding

Garder Holding blev stiftet i 1999 og har det formål at investere i virksomheder som opfylder de investeringskriterier der er opstillet for selskabet. Læs mere herom under Formål.
 
Porteføljen af virksomheder er støt vokset og Garder Holding er nu medejer af 4 driftsselskaber placeret i både Europa og USA. Driftsselskaberne er hovedsageligt beskæftiget inden for indkøb og engrossalg af nonfood varer.
 
Størrelsesmæssigt varierer selskaberne i porteføljen fra 2-50 ansatte og med bruttoresultat på op til 20 mio. DKK.
 
Nærværende hjemmeside har det formål, at give Dem et overblik over selskabets nuværende aktiviteter, fokus, strategi og kriterier samt proces for nye investeringer.
 
For de nuværende selskaber i porteføljen gælder det, at der på hjemmesiden findes både en oversigt over porteføljen samt ejerandel, en beskrivelse af de enkelte selskabers aktiviteter i korte vendinger samt udvalgte økonomiske nøgletal.

Derudover findes alle offentliggjorte regnskaber på alle selskab-
er i pdf. format som kan downloades.
 
Skulle der være informationer De er interesseret i, men som ikke findes på denne hjemmeside, er De meget velkommen til at kontakte os. Kontaktinformation findes via linket Kontakt os.
 

Ekstra:

Banker, revisor, advokater og andre interessenter kan få et password og kan
via login i øverste højre hjørne få adgang til månedsbalancer, akkumuleret balancer, budgetter, interne regnskaber mv., for de enkelte selskaber.


Med venlig hilsen
 
Garder Holding

Til forside